LMP

söndag 29 juni 2008

Även en andraplats kan vara en seger!

Slagna på mållinjen efter sista dagens tröga fiske.Av 58 lag kom det upp 21 fiskar denna dag. Av dessa fick vi en och våran konkurent Silverminken tar upp 5 fiskar .Dessutom fick han tävlingens största fisk,en öring på 5,5 kg.Ja men vi hänger inte läpp för det utan känner oss ändå som segrare efter tre härliga dagar med grymt fiske och ett arrangemang som slår det mesta.Ett stort grattis till Silverminken,Tack alla Jamttrollare för ert otroliga stöd.Tack alla andra ,släkt och vänner som följt oss genom tävlingen med hejarop!Sånt värmer!Team Karlsson och jag tackar för denna gång,vi kommer igen.

fredag 27 juni 2008

Dag 2


Dag 2 inleds med dubbelhugg och båda bärgas till båten! 5 fiskar med totalvikt på 10,56kg blev resultatet.Allt går bara som på räls!Vi leder fortfarande men har team silverminken i hälarna drygt 70 poäng efter.Oavsett vad som händer i morgon så är vi vinnare,att slå sig in som topplag bland detta stora startfält av duktiga trollare gör att vi går på moln.Tack alla som hejar på oss och du Johnny (storfan är med oss! tack för det) Största öringen i dag vägde 3,3 kg.En dag kvar nya förhållanden,varmare och sydliga vindar ? Vad gör man, ja det är sådant vi funderar över.Gonatt , nya rapporter imorgon Mvh Micke

torsdag 26 juni 2008

Plötsligt händer det......


Tre nöjda gossar vandrar längs Arjeplogs gator ikväll.Ligger på första plats av 58 stycken trolling team.Resultatet blev 6 Öringar med en totalvikt av 11,7kg!Nu en god natts sömn,ses imorn.

Mirakel!!!!!


Detta har aldrig hänt förut!Fiskat fullt redan kl 13.30.Team Karlsson/Svedlund verkar vara en bra kombination.6 godkända fiskar och vi befinner oss i ett visst lyckorus men 2 dagar återstår.Nu ska vi snart på invägning och se hur resultatet står sig i förhållande till de andra.Återkommer med info!

onsdag 25 juni 2008

Dan före dan......

Även idag blåsigt ! men när regnet upphört kunde inget stoppa oss.Vi skulle ut på sjön,inte för att fiska i första hand .Sondera terängen ,testa några nya varianter och känna sjöns friska vind.I morgon börjar tävlingen så nu är vi ganska spända,ska det bli succe eller något annat.Det får vi se,jag tror det det är ca;60 team anmälda så gott om motstånd finns.Skeppar möte 07:00 imorgon bitti så gonatt!

tisdag 24 juni 2008

Tisdag.........


Tisdag , ja vad ska man säga ?Vind 10 s/m och regn.Inget fiske idag och det såg inte bättre ut imorgon!Man får väl ligga och drömma om bågarna på ekolodet.Övriga deltagare har börjat anlända till hotellet så nu är fiskesnacket i full gång.......

Första fisketuren i Hornavan


Måndag em och båten e i sjön!Vädret e väl inte riktigt vad man kan önska,blåst och regn.Vi fiskar eftermiddag och in mot natten får att få mindre vind.Resultatet blev några öringar den största på 2,3kg och en liten röding.

söndag 22 juni 2008

Väl framme och incheckad på simloc hotell blev det en promenad ner till hamnen.Där välkomnades vi av denna vackra vy,svårt att hålla sig från fiske ända till i morgon.Imorgon bitti väntar sjösättning och första dagens fiske!

Mot Arjeplog!

Här börjar äventyret!Samling i Östersund med bröderna karlsson för avresa mot Arjeplog.
Förväntningarna äro minst sagt stora!

torsdag 19 juni 2008

MIDSOMMAR


EN RIKTIGT "SKÖN" MIDSOMMAR ÖNSKAR TEAM SVEDLUND ALLA SOM GÄSTAR VÅRAN BLOGG!

tisdag 17 juni 2008

PROVFISKE KALLSJÖN


Detta blev resultatet av 3 timmars test fiske dagen före tävlingen !Gäst med Jocke på denna turen var amerikanen Scott Reiner som också är en mycket erfaren trollare (over there) och kommer med mycket bra tips hur dom bedriver sitt fiske.
Kan va bra att ha en kontakt där,dom leder ju utvecklingen inom detta område.Det finns ju ett visst sug att korsa Atlanten och se lite nya sjöar,eller hur! mmm.....
Vid pennan
Micke

måndag 16 juni 2008

Kallsjö trollingen


Så här lugnt å stilla var det för många av deltagarna i helgens tävling i Kall ,så även för oss.Ett resultat på 6 fiskar med total vikt på drygt 4 kilo är väl inte vad man drömmer om inför en tävling.
Däremot prov fisket på fredag morgonen gav 2 kanadicker på 5 kilo å en på 2,5 (3 timmars fiske)
Ett stort grattis till grabbarna i team AO som med nästan övernaturliga krafter krossade allt övrigt motstånd och det är ingen slump.Dom kan det här med fiske! Årets premiär tävling har i allafall gett mersmak och revanch lusta så efter midsommar bär det av till Arjeplog tillsammans med bröderna Karlsson och deras förnämliga trolling ekipage.Tackar på förhand för förtroendet och äran att få följa med.
Vid pennan Micke

onsdag 11 juni 2008

I fångenskap !

Ja men det är ju ingen större belastning att vara instängd bakom dessa spön när man har en härlig fiskekväll framför sig!

måndag 9 juni 2008

I väntan på......



Ja i väntan på nya motorn å kallsjö-trollingen får man ju fördriva tiden med annat.Nya team loggan på båten tex.

tisdag 3 juni 2008

SAMARBETS TEAM