LMP

söndag 27 juli 2008

Darrande knän !

Fick nyss en rapport från en man som inte är nöjd efter ett dygns fiske på storsjön.Idag befinner han sig på Liten. Han ringde mig för en liten stund sedan och berättade flåsande i luren om en kamp utan dess like. Men som alla vet så tappas ju alltid de största fiskarna och det här var en sådan! Fisken kom aldrig inom syn håll så vi vet inte vad det var. Mannen ifråga heter Jocke Svedlund om ni inte kunnat räkna ut det :)
Ps . han är fortfarande kvar på sjön så fler rapporter kanske kommer.

Micke

Midnattstrollingen 2008


Så var då ännu en tävling avslutad, Midnattstrollingen i Hoverberg. Ett mycket välordnat arrangemang av Bergs båtklubb ! Tack till dom. Resultatet blev efter ett ganska trögt fiske ändå en tredje plats av 25 startande team. Vi lyckades bärga 3 godkända fiskar varav den största nådde nästan 3 kg.Sen vill jag återigen ! tacka alla vänner som i sann Jamttrollar anda och med glada leenden bjuder på sig själva.Ett stort grattis till Team- Sacrifice som tog hem segern .

Micke

onsdag 23 juli 2008

Då var det daxxx !!

Ja då börjar det närma sig tävling igen. Har nu avverkat en trevlig vecka tillsammans med familjen i Piteå med massor av sol (bad nej).Så nu längtar man till lite hederligt trolling-fiske igen.Det är att leta fram grejorna och packa på nytt,knyta tackel och putsa silvret.Hoppas på många deltagare i Hoverberg på fredag, igår (tisdag) var det 19 lag anmälda ! Ser fram emot att träffa alla fiske-tokar och ljuga lite igen :)
Vi ses på fredag !
Mvh Micke

lördag 5 juli 2008

Pallplats igen!

Ja nu börjar vi bli vana att leda tävlingar i två dagar och bli omsprungna på upploppet.Den här gången resulterade det i en tredje plats vilket ändå är en jättebedrift i konkurensen med många topp-team.Segrade gjorde Team- Strike pro,tvåa kom Team- Ljusne och därefter vi. Storsjö-trollingen var som vanligt ett välordnat arrangemang där 58 lag ställde upp. Mot nya mål då nästa tävling blir midnattstrollingen i Hoverberg. Men då får Team- Karlsson klara sig själva,Team-Svedlund kommer då i egen regi! Tack igen Karlssons för samarbetet!

fredag 4 juli 2008

Karlsson e kungar !

Här synes Niklas i trolling tronen!Notera guld märkena på jackan! Dom inger respekt.Fortfarande i ledning men konkurenterna har knapat in något.Men dom har ett ess i skjort-ärmen,imorgon kommer under tecknad att befinna sig i deras maskin.Och alla vet ju vad som kan hända då.......... Är det någon som är hungrig så är det jag efter att ha följt tävlingen iförd arbets kläder under de två första dagarna.Se you on the beach tomorrrrrrrow morning!

onsdag 2 juli 2008

Grubblande!

Ja nu har väl ruset lagt sig en del efter lapplandsmästerskapen. Men jag tänker fortfarande på vad dessa bågar skulle kunnat tillfört i resultatlistan till vår fördel.Imorgon börjar ju storsjötrollingen,det kliar ju en del att hoppa i en båt men tyvärr måste jobbet gå före denna gång.Lördagen däremot befinner jag mig nog i Karlssons båt så vi får hoppas dom klarar sig utan mig ett par dagar :)Jag önskar alla trollers på storsjön ett riktigt skitfiske imorgon bitti,vi hörs.....

SAMARBETS TEAM