LMP

måndag 29 juni 2009

Kvällsfiske!


Anders å snickar tomas är ute å kör på storsjön ikväll.denna granna öring på 3,6 kg blev resultatet!hoppas på fler sådana på tävlingen som börjar på torsdag!

tisdag 23 juni 2009

söndag 21 juni 2009

Sjösatt å klart


Incheckade på hotellet, börjar fiska imorgon. Tävlingen börjar på torsdag, förväntningarna är stora!

Paus


10 mil kvar. Fiske sugen? Massor!

På väg!


Nu åker vi till arjeplog tillsammans med cadputer.och nya jackorna blev klara i tid.

torsdag 18 juni 2009

Midsommar och sen Arjeplog!


Vi vill önskar er alla en härlig midsommarhelg! Efter helgens vila börjar allvaret.På söndag drar vi upp till Arjeplog för att delta i Lapplandsmästerskapen. Ni kan ju givetvis följa oss på våra bravader där uppe på våra bloggar . På bilden ser ni nya loggan som vi kommer att använda oss av.Det är min dotter Emilia som designat den, stort tack för hjälpen! Den kommer först att finnas på våra jackor som skall bli färdiga inom kort. Har även varit och inhandlat ett nytt sharklod idag för Karlssons pöjkan lämnade ett som offer gåva till Kallsjöns djup i tron att det kanske skulle ge monster Kanadicker i återbäring! Så blev icke fallet men kanske på sikt att det ger utdelning, vad vet man?
Skitfiske på er ni som ska ut i helgen!
///Micke



måndag 15 juni 2009

Midnattstrollingen!


Trolling tävling i Storsjön södra delen. kom och delta i denna uthållighets tävling!
På denna länk finns info och anmälan www.bergsbatklubb.se

söndag 14 juni 2009

Pallplatser igen!


Vi blev tvåa! och co-teamet Karlsson trea av 44 deltagande team!!!! Fattas bara en första placering nu efter alla besök på pallen . Det kommer........ Bara att buga och lyfta på fiskehatten för team A-O som återigen utklassade !!!!! övriga i denna sjö.Grattis!!!!! Snart väntar Lapplands-mästerskapen i Hornavan och då blir det nya tag och vi får hoppas på ett lyckat fiske även där.
Resultat finns på denna länk www.husafiske.se
Fish on ///Micke

lördag 13 juni 2009

Kallsjö trollingen dag 1

Efter första dagen ligger vi sexa och Karlssons ligger nia. En ganska bra dag för oss med en fångad fisk på 4598 g. Ligger dock efter de som vunnit de två senaste gångerna (Team A O) Dom har lyckats skrapa ihop 18,6 kg ! Dom har lärt sig denna sjö helt klart! Stort grattis!
Men en ny dag imorgon och nya tag. Tråkigt bara att det hotas med kraftig vind och alla vet ju hur Kallsjön beter sig då!!!!!!

/// Micke

torsdag 11 juni 2009

tisdag 9 juni 2009

Gotland


Har en veckas semester på gotland med familjen. Har naturligtvis med spöna! Och har lyckats fiska bort ett par drag:-)

SAMARBETS TEAM