LMP

torsdag 31 december 2009

Nyårskavalkad !

Hej alla kompisar ute i Norden! Vill med denna hälsning önska ALLA ett riktigt gott nytt fiskeår och tacka er för att ni hjälpt oss till fiskeframgångar på sjön!


Elias började säsongen storartat med en vacker Lockneröding på hela 3,8kg. Undrar hur stora rödingar denna sjö har i sitt sköte? Det får vi se nästa år ;)
Vid kallsjötrollingen gjorde Jocke en storartad bedrift att hamna på en hedrande 2:a plats på en Kallsjö som inte visade upp sin bästa sida! Kraftiga vindar gjorde det mycket svårfiskat. Co teamet Karlsson kom dessutom på tredje plats! Glada miner alltså!!!!


Liten i år har inte levererat som den brukar men den kommer säkert tillbaka nästa år! Här är Jocke med en av de större han lyckades lura.




Lapplandsmästerskapen på Hornavan började brilliant med största fisk första dagen på nästan 5,5 kg. Under veckan vi tilbringade där fick vi 3 öringar över 5 kg varav 2 på tävlingen! Rena drömmen, vi kommer naturligtvis tillbaka nästa år!












Tävlingen slutade med att vi avgick med segern! Helt otroligt, förra året slutade vi 2:a och trodde aldrig vi skulle kunna få ytterligare en topplacering redan året efter.Denna bild är från seger intervjun som även filmades och finns på denna länk
Det blev även premiär på Vänern detta år. Fisket var väl sådär men ändå en erfarenhet och att få träffa alla trevliga trollingmänniskor där är ju helt underbart! Tackar Patrik (Team mörtsnurb) för guidningen på detta äventyr!!!

Vill tacka Orsa fiskecenter för supporten detta år och vi är helnöjda med det. Rekommenderar att ni går in på deras webshop och kollar priserna!


Love you out there, see you next year//Micke




lördag 26 december 2009

Webshop!

Kolla in Orsafiskecenters webshop! Finns en del godis där till bra priser som tex scottyklämmor,bomber,flytoveraller,uglystikspön och en hel del annat!
ofc.jetshop.se/
En sen julklapp kanske ;)

onsdag 9 december 2009

Längtar tillbaka!

Efter att i 3 dagar varit ute på sjön i kraftig blåst längtar man ändå tillbaka :) Somliga skulle nog idiotförklara en direkt och jag klandrar dom inte! Man är lite (mycket) knäpp! Kanonkul var det iaf mycket tackvare Patrik Brunström som hade fixat allt mycket bra! Tack tack!! Hoppas vi kan göra om det igen. Lyfter även på hatten för Lorenz marin cup gänget för sin hedersvärda insats och en kanontävling! Skitkul också att träffa alla bloggers i verkligheten även om det var som hastigast.Tack också fotograf Ove Team håven för bilden!

söndag 6 december 2009

Apels 9 kilos lax!


Ännu ett grattis johan till en kanonfisk! Synd ni inte var med i tävlingen, det hade räckt långt! 3 dagar på vänern har iaf gett mig mersmak, hoppas kunna tillbringa mer tid och lära mig fisket där. Jättekul oxå att träffa alla trollingprofiler och ett stort tack för insattsen att anordna denna tävling till förmån för laxfond vänern.

Pm !


6 kg fisk! Kul. Vi har bara en retur öring+ en bom på hela dan. Målgång 15,30 snart kväll Alltså

Blåser Gött idag me


Nöter iaf på, inga påslag än. Team apel har en lax på 9 kg men dom deltar inte i tävlingen. Grattis iaf

Start snart!


Lugnare idag. Artic/håven är laddade!

lördag 5 december 2009

Blåsigt

Tävlingen blev inställd idag hoppas det blir bättre i morgon! Vi åkte ut ändå och fiskade där vinden inte var allt för hård. Resultatet blev bara en lax till båten som inte höll måttet. Vi såg däremot fisk som gick och jagade i ytan och retades med oss. Nu laddar vi för morgondagen med lite glögg och hoppas på bättre lycka!

Inställt


Men vi kör en sväng ändå

Sjösättning


Lmc startar 8

torsdag 3 december 2009

Nu


E guiden här! Spolar på ny lina!

Trollers heaven!


Nu e vi framme i stugan på torsö! Naturligtvis dricker vi mariestad , det ekologiska lokalproducerade alternativet :-) var på olssons och snackade med anders sen kom göran (marre) och med han pratade vi fiske :-) konstigt nog! Väntar nu på våran guide patrik, sen kommer pm å co å hälsar på. Fullt upp som ni hör, fortsättning följer.

SAMARBETS TEAM