LMP

söndag 21 mars 2010

Låter lovande!


Texten är tagen ur Jeanneau Norges hemsida, kanske något partisk test kan man anta.


Merry Fisher 645 - Første testen
Publisert: 10. mars 2010
Sola skinner, havet er nydelig. Ved kai ligger Jeanneaus nye Merry Fisher 645. Redningsvesten er på, jeg hopper om bord og vrir om nøkkelen.

Yamaha’en starter uten å tenke seg om, som alltid. Til tross for at det er mange kalde celsius. Jeg siger sakte ut av havnen, lukker den brede skyvedøra og setter meg godt til rette i en perfekt førerposisjon. Full oversikt alle veier, gasspaken er der den skal være. Føttene hviler komfortabelt.

Motoren får arbeidstemperatur, og farten går opp i over 30 knop. Uten at der merkes noe form for planingsterskel. Imponerende! Et fiskefartøy på vei ut på feltet passeres, og hekkbølgende takles uten noe problem. Dette virker definitivt som en større båt enn sine 21 fot.

Du får en stor romfølelse inne i båten, og støynivået er minimalt. Når skyvevinduet åpnes, høres bølgeskvulp. Nydelig bølgeskvulp.
Salongen som inneholder 4 sitteplasser og kan vendes i fartsretning, og fire personer sitter komfortabelt i fartsretning. Dette i tillegg til førerplass selvsagt.

Jeg holder farten, og svinger hardt styrbord. Motoren spinner ikke, skroget slipper ikke, båten krenger ikke, fantastiske svingegenskaper!
Her har Jeanneau nok en gang utviklet et skrog i beste klasse.

Litt lengre ut møter jeg litt mer bølger, og jeg setter baugen rett mot været uten å sakke farten. Marser på ca 25 knop. Det er fremdeles ikke noe slag eller ulyd i denne skuta. Jeg er ikke overrasket, men overbevist.

Jeg endrer kurs mot land, dette må bare flere få prøve. Jeg er imponert over nyskapningen og Yamaha sin 115 hk. Pakken er trygg, driftssikker og pålitelig. Legger du til god driftsøkonomi og at dette er mye båt for pengene, så må bare dette bli førstevalget i sin klasse!

Det er sol og flatt hav inne i Harstad havn, og jeg vet at sommeren kommer!

-Magne

fredag 19 mars 2010

Pluggarnas plugg!

Fick idag hem min beställning av pluggar som Alve och Niklas (Team Cadputer) tillverkar.


Handtillverkade pluggar av mycket hög kvalite som har en mycket förförisk gång i vattnet.


Pluggarna kan beställas på hemsidan och färgkarta finns på alla modeller. Rekommenderas!!!!!

onsdag 17 mars 2010

Merry fisher 645

Efter att varit på båtmässan allt för sjön och insett att det finns väldigt få båtar som skulle funka för oss. Den ska vara både fiske och campingvänlig med dörrar till hytten och självlänsande akterdäck. De enda vi hittat är just denna merry fisher + Antares 6.80 som egentligen är samma båt fast med lite andra inredningsdetaljer. Tyvärr fanns inte dessa modeller med på mässan så svaren vi ville ha är fortfarande obesvarade. Är det någon där ute som har erfarenhet, bra-dåliga av dessa båtar? Skriv och berätta i såfall!!!!

lördag 13 mars 2010

Mässan i dag igen.


Träffade i dag familjen mörtsnurb över ett glas öl! Även p-å orsa fiskecenter kom förbi vid ölbordet :-) har nu kollat båtar men de vi ville titta på verkar knappt säljas i sverige :-( då snackar vi merryfisher och beneteau antares! Snackade även med kjelle team artic i deras monter gällande älgsjön.

fredag 12 mars 2010

Båtmässan!


Mycke båtar å fiske grejor har vi sett idag jag och eva. En del kändisar har vi oxå stött på, bla team pm och Niklas å alve i team cadputer. Han inte med å se allt så vi åker dit imorgon igen.

söndag 7 mars 2010

Älgsjön the movie!

Titta och njut av Fiskejournalens reportage från förra sommarens provfiske!


http://fiskejournalen.picsearch.tv/?cat=&q=&lmediaid=&order=posted&mediaid=QEuJ-iDHr30OUeM6o9GiGg&page=1

SAMARBETS TEAM