LMP

söndag 22 augusti 2010

Jamttrollarnas km

Grattis Team ogopogo till segern av 2010 års klubbmästerskap! Tvåa kom team sandbäcken och trea team slowmotion. Själva kom vi 7 a av 25 team och känns som godkänd premiär med nybåten och autopiloten eva skötte sig alldeles utmärkt! Även Drillare elias gjorde en hedersvärd insats! Ett stort tack till arrangörerna av tävlingen och en trevlig helg!

onsdag 18 augusti 2010

Riggfästen

Nu är riggarna på plats oxå + drivankarna. Ska bli intressant å testa dom under helgens klubbmästerskap!

torsdag 12 augusti 2010

Segling

Ute å seglar för första gången. Naturligtvis är det tävling :-) mycket snören å grejjer, trolling är barnlek kan jag lova!

onsdag 11 augusti 2010

Fiskar idag

Kör på södra idag jag å elias. Elias har precis drillat stor fisk. Den gick 100 m efter hugget och gjorde flera rusningar. När det var 120 fot kvar gick den, beteslåset small av ! Har aldrig varit med om det förrut. Jaja vi kör på.

söndag 8 augusti 2010

onsdag 4 augusti 2010

Se själv!

Snyggt! Tappa nyss en öring, såg den hoppa :-(

Vilken kväll!

Fantastisk kväll! Fiskar en stund mot skymningen. Jag Skiter i om jag får fisk när man får uppleva ett jämtland från sin bästa sida!

tisdag 3 augusti 2010

söndag 1 augusti 2010

Tomic uppdatering

Fick idag min Beställning av tomic pluggar från usa som min gode vän scott hade med sig. Ett stort tack för det scott! Kanske några av Dessa kan va nått för näkten tävlingen nästa helg ;-) hoppas!

SAMARBETS TEAM