LMP

lördag 13 augusti 2011

Storfan dricker zingo idag!

Vet ej varför ;)

Bärgning

Hittade en herrelös båt som kom drivande ut från skuckuviken. Påminner mycket om en viss tvålkopp som Storfan ägde en gång i tiden.
Fisket var skit men vi lyckades kroka en gädda på dryga 7 kg iaf, en riktigt tuff fight var det! Jaha om någon känner igen båten så ring mig!
0706836130

En ny vacker dag !

Fint på sjön idag oxå! Kör jag åter igen
en hel dag utan ett hugg ska jag aldrig fiska med vobbler igen !!!!!

fredag 12 augusti 2011

My best friend !

No fish but good weather ! Nu till hamnen för middag!

Jamttrollarna

Flaggan vajar i vinden! Fiskarna sover ! Vi njuter ändå med sol god mat och vin !

Finväder !

Skönt å få lite sol de sista semesterdagarna! Slöfiskar med vobbler på södra idag och imorgon . I morgon kväll blir det buffé på hamncafet för sista gången i sommar. Har ni missat det så rekommenderas en tripp dit, billigt och gott!!!

onsdag 10 augusti 2011

Trailer säljes !

1500 kg kolla http://teamkarlsson.blogspot.com/



Blåsigt värre!

I dag har jag och min gode vän Scott Reiner from the us of a fiskat i södra delen av storsjön. Pga kraftiga vindar upp mot 14 m/s var vi tvungna att fiska på vindskyddat vatten vilket är lika med strax utanför hamnen. Scott fick iaf drilla en gädda + hör och häpna! En öring,icke stor men ändå! Kolla! Han ser nöjd ut eller hur! Trist med dåligt väder men vi får hoppas vi hinner med en tur till innan du åker hem Scott! Tack för en trevlig dag and i hååpe jår enjåjd maj svinglish :)

torsdag 4 augusti 2011

tisdag 2 augusti 2011

Näktentrollingen 2011

Till helgen drar jag Anders och Elias till Sandnäset för att delta i Näktentrollingen. Förra årets arr var riktigt trevlig och jag är övertygad att årets tillställning inte gör någon besviken !

SAMARBETS TEAM