LMP

torsdag 31 december 2009

Nyårskavalkad !

Hej alla kompisar ute i Norden! Vill med denna hälsning önska ALLA ett riktigt gott nytt fiskeår och tacka er för att ni hjälpt oss till fiskeframgångar på sjön!


Elias började säsongen storartat med en vacker Lockneröding på hela 3,8kg. Undrar hur stora rödingar denna sjö har i sitt sköte? Det får vi se nästa år ;)
Vid kallsjötrollingen gjorde Jocke en storartad bedrift att hamna på en hedrande 2:a plats på en Kallsjö som inte visade upp sin bästa sida! Kraftiga vindar gjorde det mycket svårfiskat. Co teamet Karlsson kom dessutom på tredje plats! Glada miner alltså!!!!


Liten i år har inte levererat som den brukar men den kommer säkert tillbaka nästa år! Här är Jocke med en av de större han lyckades lura.




Lapplandsmästerskapen på Hornavan började brilliant med största fisk första dagen på nästan 5,5 kg. Under veckan vi tilbringade där fick vi 3 öringar över 5 kg varav 2 på tävlingen! Rena drömmen, vi kommer naturligtvis tillbaka nästa år!












Tävlingen slutade med att vi avgick med segern! Helt otroligt, förra året slutade vi 2:a och trodde aldrig vi skulle kunna få ytterligare en topplacering redan året efter.Denna bild är från seger intervjun som även filmades och finns på denna länk
Det blev även premiär på Vänern detta år. Fisket var väl sådär men ändå en erfarenhet och att få träffa alla trevliga trollingmänniskor där är ju helt underbart! Tackar Patrik (Team mörtsnurb) för guidningen på detta äventyr!!!

Vill tacka Orsa fiskecenter för supporten detta år och vi är helnöjda med det. Rekommenderar att ni går in på deras webshop och kollar priserna!


Love you out there, see you next year//Micke




Inga kommentarer:

SAMARBETS TEAM