LMP

söndag 24 januari 2010

Älgsjöns äventyr

Ett exklusivt fiske i Jämtländsk skogssjö har premiär i år! Stor öring och Röding har fått växa på sig under flera år i detta fredade vatten.

Välkommen till Älgsjön Äventyrs hemsida!

Vi erbjuder en naturupplevelse utöver det vanliga! Tänk dig en Jämtländsk skogssjö full med Öring och Röding! Vild fisk som har varit fredad mellan åren 2004—2010 med vikter upp till 5kg!

Älgsjöns Äventyr har något för alla, oavsett om det är för familj, företag eller du som enskild fiskare, proffs eller nybörjare. Tanken är att besökarna ska få uppleva fiske när det är som bäst, i orörd natur och i en sjö med klart och kallt vatten där fisken trivs.

Lägg till detta möjligheten att få lära dig att bemästra ett flugspö, läsa vattnet och få insikt angående olika flugval med TV-profilen Peter Sjödin känd från Jakt & Fiske på TV4+. Kontakta oss för mer info om fiskeskolan samt pris för detta.

Saknar du något i utrustningsväg? I så fall kan både Brunflo Sport & Fiske samt Landbys Jakt & Fiskeservice hjälpa dig med detta, se länkar till höger. Ett tips, utnyttja deras kunskap när det gäller utrustning!

Vi har en egen privatkock med gott renommé! ´Ni kan hyra honom i heldagar ( frukost, lunch, middag). Han lagar fantastisk mat av lokalproducerade Jämtländska produkter. Han kan även tillreda den nyfångade öring som ni spöfångat ute i skogen eller inne till kvällsmiddagen!



Vi anordnar gärna evenemang med all inclusive för företag som vill anordna kick-off eller som representation för kunder. Ring gärna för information och paketpriser.

Inga kommentarer:

SAMARBETS TEAM