S-FISHING

S-FISHING

OFC.NU

LMP

fredag 5 augusti 2016

ÖLM Dag 3!

Det blev en rafflande uppgörelse sista tävlingsdagen i Öppna Lapplandsmästerskapen. 
Då förutsättningarna för ett bra fiske inte var optimala pga lågtryck och kraftig vind visste vi att det var en extra tuff tävlingsdag som väntade där flera faktorer skulle vara avgörande.
Till vår stora glädje visade det sig att vår plan gav utdelning! Två godkända rödingar blev dagens fångst som skulle ge oss viktiga poäng för en god slutplacering.
I hård konkurrens av många duktiga trollingfiskare slutade vi tillsist mycket nöjda på en 8: e plats av 65 tävlande team. 

Nu vänder vi hem till Jämtland efter en veckas trollingfiske på Hornavan och Öppna Lapplandsmästerskapen i trolling 2016.
Vi har haft tre tuffa tävlingsdagar på sjön då vi haft hur roligt som helst. Vi har arbetat målmedvetet och fått fina fiskar. För lite sömn har ibland tärt på vårt tålamod och stundvis har vi snuddat vid tanken att "kasta" varann över bord. Men sånt finns det bot för. Tänk vad en fisk kan vända stämningen i en trollingbåt! 

Vi i Team OFC/S-FISHING tackar för god kamp på sjön och säger STORT GRATTIS till Team Silverminken som slutligen stod som segrare, till Team Laponia som tog hem silvermedaljen och till Team Storlommen som knep bronspengen i årets upplaga av Öppna Lapplandsmästerskapen i trolling. 

Vi vill också tacka Arjeplogs Båt och Trollingklubb för ännu ett lyckat arrangemang och säger på återseende!SKITFISKE och trevlig sommar!
Önskar Team OFC/S-FISHING

Inga kommentarer:

SAMARBETS TEAM