LMP

söndag 5 oktober 2008

Båten uppe!





Då var båten upptagen för vintern.En aning vemodigt att säsongen går mot sitt slut men ändå skönt att gjort det innan snön kommer!I vinter blir det att finslipa detaljer i båten så att det blir ändå bättre till nästa år. Konstigt att det alltid finns saker att förbättra och nya tillbehör att KÖPA!!!! till. Vi får se vad det blir men ett nytt ekolod och en plotter står på önskelistan (och en hel del annat)
Nu blir det väl att snika in sig som gäst om det ska bli några mer turer i höst annars får man väl tvinga ut någon! Att gå med vetskapen om att inte få trolla förrän nästa vår är svår att leva med eller hur.
/Micke

4 kommentarer:

Ogge Oginder sa...

Varför redan nu?
Snart börjar ju höstfisket på allvar?
Det är minst 1 1/2 månad innan det börjar ha tendenser tll att börja frysa i vikarna?
Ogge

TEAM SVEDLUND sa...

Ja du varför redan nu? Det känns ganska gött å fått upp den nu så man får plocka iordning allt.Torka tort allt innan det fryser oxå.Sedan är det oxå dax för service efter inkörnings perioden.Eftersom jag inte har någon egen trailer var det ganska lägligt att ta upp den nu.Men som sagt ,man får väl lura ut någon annan! Du kanske behöver assistans på böljan :)Kunde va trevligt med en guidad tur av ordföranden!
Mvh/Micke

Ogge Oginder sa...

Vi får väl försöka ordna det framöver, men det är litet tidigt ännu men om några veckor kanske passar!

TEAM SVEDLUND sa...

Skulle va jätte trevligt att besöka din skuta! Får höras nått senare då!
Micke

SAMARBETS TEAM