LMP

söndag 30 maj 2010

Merry fisher på G !

Nu närmar det sig leverans av nya båten med stormsteg! Om allt stämmer kommer den att hämtas v 23 eller 24 så det är bara att hålla tummarna för det! Siktar sedan på att ha den klar i sjön tills semestern börjar. Kommer att bestycka båten med Suzuki 115 motor och baystar hydralstyrning. Märkligt nog är inte hydralstyrning standard på båten men med mycket tillmötesgående försäljare på Rodins i Uddevalla så löste det sig på ett bra sätt! Tack för det!!!!!!!!! Har ju letat båtmodeller under hela vintern utan att hitta något som passat oss men planlösningen i denna båt är till 99,9 % så som vi vill ha den. Jag rekommenderar en titt på den för er som både trollar och vill kunna bo någolunda bekvämt när ni är ute på sjön.
Merry fisher 645

Längtar? Jag kan säga att småbarns upphetsning på Julafton inte ens är i närheten av det vi känner för detta PAKET ! Hohoho! V23 ;)




4 kommentarer:

Team Karlsson sa...

Congrats härmarn!! =)

Team Vikingfjord II: Tore Karlsen sa...

Grattis grabbar, dere har gjort et meget godt valg. Lykke til med riggingen. Skulle gjærne ha hadt den siste utgaven selv en 2010 mod.

Masse hilsen Tore fra Team Vikingjord

Unknown sa...

Härligt! Sitter och sneglar för framtiden på en sådan jag med. Ser riktigt fin ut inuti, trevligt att kunna ta med familjen ibland också ju! Är lite orolig för det förhållandesvis lilla däcket och att taket går ut så mycket, men det fungerar nog, det är ju en avvägning på inne-utrymmet. Jag skulle gärna vilja ha en extramotor, ev. som man trollar med till denna också. Såg en 625:a förra helgen och han trollade med en 10 hästars honda och hade en förbrukning på 1 liter/timme. Slipper slita på 115hästarn också, samt en jävla säkerhet att ha två motorer. För två st 50hk för väl knappats plats? En 115 och en 10-15 hk känns bra. Har ni tänkt något i dessa banor?
Hör av mig igen när ni fått den och känt på den lite mer :)

/Olof

Unknown sa...

Dra gärna ett svar på mail på olof.engstedt@lnu.se

Mvh Olof

SAMARBETS TEAM