LMP

tisdag 1 juli 2014

Galen vecka i Arjeplog !


 Veckan bjöd på mycket bra fiskeväder med svaga vindar hela veckan.

 Fisket var väldigt trögt de tre första dagarna, men sen lossnade det lite och vi kunde bärga några öringar. På denna bild drillar Elias en "röding" som högg i ytan på 98 meters djup. När den närmade sig båten visade det sig att det var en GÄDDA !

 Det blev det i alla fall öringsdrillning och ett svagt leende på läpparna!

 Yess!!! Nu hade vi hittat flytet och bärgade 3 öringar på en timme. Nöjd kapten och vi visste var vi skulle börja fiska första tävlingsdagen av Lapplandsmästerskapen i trolling!

 Första dagen innan start var förväntningarna stora som det vanligtvis brukar vara när det är tävling.

 En godkänd fisk i baljan direkt. Det blev totalt 4 fiskar! Dagens resultat efter första tävlingsdagen blev en tredje plats.

 Efter andra dagens fiske klättrade vi upp i ledning med två invägningsbara fiskar! Det gav oss ledarflaggan inför tredje och sista tävlingsdagen.

 Mitt på dagen, sista tävlingsdagen, fick jag denna bild av Team Bottennappet som låg tvåa tätt bakom oss. De skrev att de hade gett upp när de såg detta S skrivet i skyn och att de visste vem "segern" skulle tillfalla.Vi var definitivt inte lika säkra på det!

 Mot målgång och invägning. Lika spännande varje gång!

 Efter invägning stod det klart att vi bärgat segern i årets upplaga av Öppna Lapplandsmästerskapen i trolling! Ett stort grattis till tvåan Bottennappet och trean Ogopogo som också fiskade mycket bra detta "trögfiskade" mästerskap.

Pokalen tar vi med hem till Jämtland med stolthet och S-FISHING tackar för sig. Vi vill återigen berömma Arjeplogs båt och trollingklubb för ett otroligt bra event! Ett stort tack också till alla fiskevänner för trevligt mottagande och umgänge.

Vi ses nästa år!

Inga kommentarer:

SAMARBETS TEAM